Sisteme de Securitate

Protecție Integrală cu Sisteme de Securitate

Ce sunt Sistemele de Securitate

O Garanție a Siguranței și Conformității Echipamentelor Electrice

Un sistem de securitate reprezintă un ansamblu integrat de măsuri organizatorice, tehnice și procedurale destinat protejării unei organizații sau a unui obiectiv.

Un Sistem Integrat de Securitate (SIS) combină echipamente tehnice, resurse umane și proceduri operaționale pentru a preveni, detecta și avertiza încercările de intruziune în zonele cu acces limitat. Acestea sunt esențiale pentru a asigura securitatea fizică și pentru a supraveghea accesul în anumite zone.

Compania noastră este autorizată de IGPR și dispune de personal avizat IGPR pentru proiectare, instalare, modificare și întreținere, asigurând astfel calitate și conformitate în oferirea acestor servicii.

Vedere aeriană a unei case moderne echipate cu sisteme de securitate complete, inclusiv alarme antiefracție, camere de supraveghere, și control acces. Imaginea ilustrează integrarea avansată a tehnologiei de securitate pentru protecția proprietății.

De ce sunt Esențiale Sistemele de Securitate?

Verificarea PRAM previne incidente și asigură conformitatea.

Primer plan al unei camere de supraveghere video de înaltă definiție montată pe perete, esențială pentru monitorizarea constantă și înregistrarea activității din zonele sensibile pentru siguranța și securitatea proprietății.

Sistemele de securitate sunt indispensabile pentru protecția patrimoniului și siguranța personalului. Acestea devin esențiale datorită capacității lor de a funcționa 24/7, monitorizând în permanență activitatea dintr-un anumit perimetru.

Conform Legii 333/2003 și HG301/2012, proprietarul, administratorul sau angajatorul unei companii are obligația de a lua măsurile necesare pentru asigurarea securității. Implementarea unui sistem de securitate eficient poate preveni apariția incendiilor, întreruperilor neplanificate și poate genera economii semnificative.

Prin utilizarea tehnologiei avansate și a expertizei noastre, se asigură un mediu de lucru protejat și securizat.

Componenta Sistemelor de Securitate

Sistemele electronice de securitate sunt esențiale pentru protejarea proprietăților și a persoanelor. Acestea sunt compuse din:

Subsistem de Alarmare Antiefracție

Detectează orice încercare de intruziune și alertează personalul de securitate sau autoritățile.

Subsistem Control Acces

Gestionarea accesului în anumite zone, folosind tehnologii precum carduri, biometrie, sau coduri PIN.

Subsistem Supraveghere Video (TVCI)

Asigură monitorizarea constantă a spațiilor și înregistrarea video pentru o eventuală verificare ulterioară.

Cum te putem ajuta

PSM Grup oferă servicii complete în domeniul proiectării, instalării, modificării și întreținerii sistemelor de securitate. Procesul nostru include:

Analiză de Risc

Evaluăm detaliat potențialele riscuri și identificăm necesitățile de securitate specifice.

Proiectare Subsisteme

Creăm soluții personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client, pentru securitate optimă.

Instalare și Funcționare

Instalăm corect și ne asigurăm că sistemele funcționează la parametrii optimi.

Instruire Personal

Oferim instruire pentru utilizarea eficientă a sistemelor de securitate instalate.

Întrebări Frecvent

Răspunsuri la Întrebările Tale Esențiale

Un Sistem Integrat de Securitate (SIS) oferă o soluție completă de protecție, combinând tehnologii avansate de supraveghere video, control acces, și alarmare antiefracție. Avantajele includ protecție îmbunătățită împotriva intruziunilor, monitorizare 24/7, acces controlat în zonele sensibile, și capacitatea de a răspunde rapid la orice incidente de securitate, asigurând astfel siguranța personalului și protecția proprietății.

Sistemele de securitate previn incidentele neplăcute prin detectarea timpurie a tentativelor de intruziune sau a altor activități suspecte, permițând intervenția rapidă pentru a evita potențialele daune sau pierderi. De asemenea, prezența vizibilă a echipamentelor de securitate poate descuraja pe potențialii infractori de la a comite fapte ilicite.

Procesul de instalare a unui sistem de securitate începe cu o analiză de risc detaliată pentru a identifica nevoile specifice de securitate. Urmează proiectarea soluției personalizate, care include alegerea echipamentelor și stabilirea planului de implementare. Instalarea efectivă este realizată de tehnicieni calificați, care se asigură că toate componentele sistemului funcționează corect și conform așteptărilor. Finalizarea procesului include instruirea personalului în utilizarea sistemului și stabilirea procedurilor operaționale pentru monitorizare și răspuns la incidente.